Toimitusehdot

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Mittatilaustyönä tilatut tuotteet siirtyvät tuotantoon, kun maksu näkyy tilillämme.

MAKSUTAVAT

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

VismaPay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

TOIMITUSTAVAT

  1. Postin toimitus tuo paketin asiakkaalle valitun toimitustavan mukaan.
  2. Tuotteet on mahdollista noutaa tilausvaiheessa valitusta Kaihdinkulman myymälästä.
  3. Mikäli haluatte asennuksen tuotteille tiedustelkaa lisätietoja myynti@kaihdinkulma.fi. Tuotteet tulevat asentajan mukana.

 

TOIMITUSKULUT

Tilauksen loppusummaan lisätään ostoskorissa toimituskulut valitsemasi toimitustavan mukaan. Myymälänoudoista sekä asennuksesta ei peritä erillisiä toimituskuluja.

MYYNTIALUE

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Manner-Suomeen.

TOIMITUSAIKA

HUOM! Mittatilaustyönä tehtyjen tuotteiden toimitusaika: Noin 3-4 viikkoa tehdystä tilauksesta.  Verkkokauppa lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen, josta ilmenee tilauksen arvioitu toimitusaika. Nouto myymälästä ; myymälänhoitaja ilmoittaa, kun tilaus on noudettavissa. 

Myymälästä noudettavat mittatilaus tuotteet säilytämme 3kk tilauksen valmistumisesta. 

VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTUS

Kaikista palautuksista on sovittava aina etukäteen Kaihdinkulman kanssa. Reklamointiaika tuotteelle on kuluttajasuojalain määräämä 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta myynti@kaihdinkulma.fi tai puhelimitse 09 – 2764 010. Asiakkaalle mittatilaustyönä tehdyille tuotteille ei ole palautusoikeutta.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Mikäli pakkaus on vahingoittunut kuljetuksessa, merkitkää kuljetusvahinko rahtikirjaan myöhempää vaihto-oikeutta varten. Vahingoittunutta pakettia ei saa avata. Lisäksi kuljetusvauriosta tulee ilmoittaa HETI Kaihdinkulmaan.

YHTEYSTIEDOT

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

Sähköpostilla osoitteesta myynti@kaihdinkulma.fi

Puhelimella numerosta 09-276 4010