Black week

Alennuskoodilla BLACKWEEK23 saat 20% alennusta verkkokaupassa puusälekaihtimista ja rullaverhoista 20.11.-26.11.

Rullaverhot

Sole-rullaverhot valmistetaan Suomessa aina mittojen mukaan. Ne sopivat erinomaisesti makuuhuoneisiin ja tiloihin jossa halutaan estää näkyvyys tai päivänvalon pääsy sisään. Laadukas pimennyskangas ei läpäise valoa ja toimii eristeenä liiallista kuumuutta tai vedon tunnetta vastaan. Täydellistä pimennystä haettaessa kannattaa valita ympärikoteloitu malli, jossa kangasputki on koteloitu ja kangas liikkuu sivukanaalien sisällä.

Valittavana on runsas mallisto yksivärisiä, kuviollisia sekä pvc-vapaita kankaita. Julkisiin tiloihin on palosuojattu mallistoa. Osa kankaista on saatavana 285 cm laskukorkeudella ilman jatkosaumaa.

Mekanismiksi voi valita jousi-, kuulaketju- tai sähkökäyttöiset mallit.

Kuulaketjukäyttöinen RollEase version viimeistelty ulkonäkö ja tukevat metallikannakkeet takaavat verhon toimivuuden päivästä toiseen. Isoissa verhoissa mekanismi on varustettu käyttöä helpottavalla planeettavaihteistolla.

Sähkökäyttöinen ja kaukosäätimellä ohjattava langaton Somfy Roll Up WireFree toimii ladattavalla akulla joka on integroitu huomaamattomaksi moottorin sisään eikä näin tarvitse ulkoista akkukoteloa. Järjestelmään on mahdollista liittää myös langaton aurinkoautomatiikka. Moottoriksi voi valita myös sähköverkkoon (230v) kytkettävän Somfy Sonesse(hiljainen) moottorin. Ohjaus tapahtuu joko kaukosäätimellä tai langattomalla seinäkytkimellä. Kokonaisuuteen on mahdollista liittää myös älypuhelin ohjaus.

Tyylikkyyttä voidaan lisätä kangasputkea suojaavalla alumiinikotelolla.