Screen kaihtimet

SCREEN KIERREKAIHDIN

SOLE-screen kierrekaihdin valmistetaan Suomessa mittojen mukaan. Verho on parhaimmillaan kun halutaan vaikuttaa sisävalaistuksen laatuun sekä häikäisynestoon maisemasta ja ilmavuuden tunteesta tinkimättä. Ne soveltuvat erityisen hyvin suurien ikkunapintojen sekä lasitettujen terassien auringonsuojaksi jossa lämpö muuttuu usein ongelmaksi. Screen kierrekaihtimella pystytään pienentämään merkittävästi jäähdytyskuluja sekä lisäämään asumismukavuutta.

Palosuojattu kangas on mikroperforoitu ja valikoimassa on useita eri värejä ja tiheysasteita(openess factor). Sisäkäyttöön soveltuvat esim. lämpökuormaa vähentävät alumiinitaustaiset kankaat sekä lasitetulle parvekkeelle paremmin kosteutta kestävät vaihtoehdot. Osa kankaista on saatavana 285 cm laskukorkeudella ilman jatkosaumaa.

Kuulaketjukäyttöinen RollEase mekanismin viimeistelty ulkonäkö ja tukevat metallikannakkeet takaavat verhon toimivuuden päivästä toiseen. Isoissa verhoissa mekanismi on varustettu käyttöä helpottavalla planeettavaihteistolla.

Sähkökäyttöinen ja kaukosäätimellä ohjattava langaton Somfy Roll Up WireFree toimii ladattavalla akulla joka on integroitu huomaamattomaksi moottorin sisään eikä näin tarvitse ulkoista akkukoteloa. Kokonaisuuteen on mahdollista liittää myös langaton aurinkoautomatiikka. Moottoriksi voi valita myös sähköverkkoon (230v) kytkettävän Somfy Sonesse(hiljainen) moottorin. Ohjaus tapahtuu joko kaukosäätimellä tai langattomalla seinäkytkimellä. Järjestelmään on mahdollista liittää älypuhelin ohjaus.

Tyylikkyyttä voidaan lisätä kangasputkea suojaavalla alumiinikotelolla

Kysy lisätietoja tuotteista: