Parvekeverhot

SOLE-PARVEKEVERHOT. Ehdoton valinta lasitetun parvekkeen tai terassin auringonsuojaksi. Vaihtoehtoja on useita.

Rullaverhot vähentävät merkittävästi parvekkeen lämpökuormaa ja antaa erinomaisen suojan häikäisyä vastaan maisemasta ja ilmavuuden tunteesta tinkimättä. Ulkokäyttöön suunniteltu kangas on huoltovapaa ja kestää hyvin kostealla pyyhkimistä. Etuna on myös monikäyttöisyys, -kun suojaa ei tarvita se rullautuu putkelle eikä estä näkyvyyttä.

Kuulaketjukäyttöinen RollEase mekanismin viimeistelty ulkonäkö ja tukevat metallikannakkeet takaavat verhon toimivuuden päivästä toiseen. Isoissa verhoissa mekanismi on varustettu käyttöä helpottavalla planeettavaihteistolla. Tuuletusikkunoiden kohdalle verho asennetaan liukukiskoon jonka ansioista verhoa voidaan siirtää parvekelaseja avattaessa. Sole-kierrekaihdin voidaan asentaa myös moniuraiseen kiskoon jossa verhoja liikutellaan tarpeen mukaan paneeliverhojen tapaan.

Paneeliverhot valmistetaan samasta kankaasta. Voit siirtää paneeleita auringon mukaan muun osan parvekkeesta peittymättä.

Vekkikaihtimet(plisee) tekevät lasitetusta parvekkeestasi entistä viihtyisämmän, estävät liiallisen auringonpaisteen ja antavat erinomaisen näkösuojan.

Kankaisissa verhoissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää. Materiaali on vesipestävää, Öko-Tex -sertifioitua polyesteriä ja listat maalattua alumiinia. Käyttömekanismi on kaksisuuntainen, eli voit liikuttaa verhoa vapaasti ylhäältä sekä alhaalta.

Sälekaihdin on vaihtoehto jos haetaan auringonsuojan lisäksi hyvää näkösuojaa. Kapea hopeanharmaa alumiinisäle on huoltovapaa eikä estä ikkunoiden avautumista.

Kysy lisätietoja tuotteista: