Ikkunamarkiisit

SOLE DA 20-ikkunamarkiisi. Kevyen rakenteen ansioista markiisi soveltuu hyvin pienempiin ikkunoihin. Tyylikäs ja siro kotelointi suojaa kangasta lumelta ja jäältä. Mekanismi on nauhakäyttöinen.

SOLE DA 40-ikkunamarkiisi. Tyylikäs kotelointi antaa kankaalle suojan lumelta ja jäältä. Rakenteensa ansioista se soveltuu niin kotiin kuin toimistojen ja myymälöiden ikkunoiden auringonsuojaksi.Mekanismi on kampi-, tai sähkökäyttöinen. Moottoroituna se voidaan varustaa myös tuuli- ja aurinkoautomatiikalla sekä yhdistää taloautomaatioon.

SOLE DA 50 ikkunamarkiisi. Tukevarakenteinen sivuvarsimarkiisi joka sopii rakennuksiin, joissa on isoja ikkunaseiniä. Sivuvarret ovat erityisen vahvat ja niissä on säädettävä jousikiristys kankaan kireyden optimoimiseksi. Etuprofiili ja kangasputki on myös lujitettu. Markiisi voidaan varustaa kangasputkea suojaavalla katosprofiililla. Mekanismi on kampi-, tai sähkökäyttöinen. Moottoroituna se voidaan varustaa myös tuuli- ja aurinkoautomatiikalla sekä yhdistää taloautomaatioon.

Kysy lisätietoja tuotteista: