Julkisivukaihtimet

SOLE JULKISIVUKAIHTIMET. ZipScreen on tehokas suoja liiallista lämpöä vastaan niin julkisissa tiloissa kuin nykyaikaisessa kodissakin. Ulkopuolelle asennettuna se antaa maksimaalisen hyödyn vähentäen lasiin kohdistunutta lämpökuormaa ja estää näin huonetilan lämpenemisen. Tämä on merkittävä etu niin asumismukavuudelle kuin energiataloudellekin.
Alumiinikasetti suojaa kangasta ja antaa verholla viimeistellyn ulkomuodon. Erityisen zip-mekanismin ansiosta kangas pysyy kovallakin tuulella kireänä jäykissä mutta pienikokoisissa sivuohjain-profiileissa.
Mekanismi on aina sähkökäyttöinen; kaukosäätimellä tai älypuhelimella ohjattavissa. Automatiikka maksimoi hyödyn, – auringon paistaessa ikkunaan verho laskeutuu alas ja estää ikkunan lämpenemisen.

Julkisivukaihdin suojaa tehokkaasti kuumudelta ja antaa tarvittaessa näkösuojaa . Ulkopuolelle asennettuna se estää ikkunaelementin lämpenemistä ja poistaa sisälle suuntautuvaa lämpösäteilyä.
Mekanismiksi voi valita veivi- tai sähkökäytön. Automatiikka maksimoi hyödyn, -auringon paistaessa ikkunaan kaihdin kääntyy kiinni ja estää ikkunan lämpenemisen.

Kysy lisätietoja tuotteista: