Terassimarkiisit

SOLE Finess-terassimarkiisi on tukevarakenteinen ja laadukas markiisi. Dyneema®-nauhalla varustetut nivelvarret ja vahva jousivoima pitävät kankaan kireänä kaikissa olosuhteissa.
Siipimutteria kääntämällä kangaskulmaa on helppo säätää. Esimerkiksi keväällä kun aurinko paistaa alhaalta kankaan etureunaa voidaan laskea ja kesällä taas nostaa tarpeesta riippuen.
Rungon väri on vakiona vaalean harmaa (RAL 7035). Runko on saatavana myös antrasiitin värisenä.
Max. 700 cm leveys ja 410 cm ulottuma mahdollistaa suurien avotilojen esteettömän suojauksen. Käyttökohteeksi soveltuvat niin koti- kuin vaativat julkisten tilojen terassit. Mekanismi on kampi-, tai sähkökäyttöinen. Moottoroituna se voidaan varustaa myös tuuli- ja aurinkoautomatiikalla.

SOLE Polaris-semikasettimarkiisi on erinomainen ratkaisu silloin kun markiisi asennetaan avoimelle seinälle tai talon rakenteet eivät muuten suojaa markiisin rakennetta. Sisäänvedettynä kotelo suojaa kangasta sateelta ja lumelta. Markiisissa olevan runkoputken ansioista Polaris on helppo asentaa sekä puu, -että kiviseinään. Dyneema®-nauhalla varustetut nivelvarret ja vahva jousivoima pitävät kankaan kireänä kaikissa olosuhteissa.
Rungon väri on vakiona vaalean harmaa (RAL 7035) tai antrasiitti.
Max. 600 cm leveys ja 360 cm ulottuma mahdollistaa suurien avotilojen esteettömän suojauksen. Käyttökohteeksi soveltuvat niin koti- kuin vaativat julkisten tilojen terassit. Mekanismi on kampi-, tai sähkökäyttöinen. Moottoroituna se voidaan varustaa myös tuuli- ja aurinkoautomatiikalla

Kysy lisätietoja tuotteista: